Web Design

Furnizăm servicii profesionale si 100% sigure din punct de vedere SEO, pentru ca website-ul dvs. sa înregistreze o crestere a rezultatelor în cautari.

Realize site

Prezenta online prin prisma unui pachet de realizare site web este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic.

Un site de prezentare cu un design profesional va ajuta sa va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra. Cu ajutorul unui site web aveti posibilitatea de a va adresa potentialilor clienti din intreaga lume, intreaga tara sau intregului judet, pentru a va expune propria oferta de produse sau servicii.

Pe langa principalele servicii oferite de noi:  creare site, realizare site si pagini internet sau aplicatii WEB care sa va ajute in expunerea serviciilor sau produselor dumneavoastra, oferim si servicii complementare, necesare prezentei si promovarii pe internet.

Am finalizat cu succes sute de proiecte in industria on-line din cele mai variate domenii:

 • inregistrare domeniu;
 • gazduire site;
 • realizare site/ creare magazin online
 • editare grafica si design logo;
 • optimizare pentru motoarele de cautare;
 • mentenanta si suport;
 • campanii marketing dedicate.

Toate site-urile realizate de noi indeplinesc anumite criterii:

 • Website Prezentare pe platforma WordPress;
 • Layout Responsive (Optimizat pentru Desktop, Tableta si Mobil);
 • Structura Personalizata;
 • Logo (Sigla in format vectorial si in toate formatele necesare);
 • Suport tehnic in achizitionarea domeniului;
 • Posibilitate gazduire site;
 • Optimizarea site-ului on-site (link-uri seo friendly, meta title+descriere pentru pagini, sitemap, auto alt la imagini, etc)
 • Update si mentenanta pe toata perioada contractuala

Realizare magazin on-line

Daca te afli în cautarea unei companii care sa ofere servicii de creare magazin online, ai ajuns unde trebuie. Industria comertului electronic se bucura de o continua ascensiune, motiv pentru care calitatea serviciilor oferite este imperioasa. Realizam magazine online ce ofera utilizatorilor experiente placute in utilizare si totodata, sunt simple de gestionat de catre tine si angajatii tăi.

 

 

 

Realizare Blog

Daca sunteti nou in lumea blogurilor probabil ca nu doriti sa cheltuiti un buget prea mare pe servicii personalizate de creare a unui blog. In definitiv e posibil ca nici sa nu va placa bloggingul sau sa nu aveti timp pentru actualizarea blogului dumneavoastra. In acest caz va recomandam folosirea unei platforme de blogging, cel mai populare fiind WordPress si Joomla.

Consultanta Web

Consultanta Web

Consultanta web te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru ca afacerea ta sa aiba succesul scontat pe Internet;

Ai nevoie de un consultant web atunci cand site-ul tau nu are vizitatori si nu face conversie sau atunci cand doresti sa realizezi un proiect nou;

Oferim serviciul de Consultanta Web in mod Gratuit pentru toti clientii nostri.

Administrare web site

Orice website creat si urcat pe internet are nevoie ulterioara de administrare, intretinere si actualizare continut. Prin administrare si mentenanta de site, aveti beneficii multiple: reducerea costului de angajare a unui programator web; neimplicarea angajatilor actuali sa realizeze aceste operatii; preturi mici in comparatie cu concurenta si in final un website curat si actualizat.

Promovare Google Adwords

Realizare campanii Google

Google Adwords reprezinta una dintre cele mai transparente, clare si usor de masurat modalitati de achizitie clienti noi. Prin intermediul campaniilor de search, display, remarketing, mobile, shop sau youtube ajungem la clientii potentiali interesati de produsele sau serviciile din industria ta. Coreland bugetul disponibil, obiectivele campaniilor si avatarul clientului tau, construim campanii care genereaza rezultate.

Promovare Facebook Ads

Realizare campanii Facebook Ads

Facebook Ads a devenit una din cele mai complexe si eficiente metode de promovare online. In momentul de fata, in Romania sunt peste 8 milioane de utilizatori de Facebook, iar dintre acestia peste 50% folosesc reteaua zilnic. Din acest motiv, nu se mai pune problema daca sa iti creezi sau nu o prezenta pe Facebook ci cum sa fii prezent ca sa te diferentiezi de concurenta.

Administrare pagini Facebook

Realizam si administram pagini de Facebook

Administrarea unei pagini Facebook presupune realizarea, dezvoltarea, imbunatatirea si atragerea de noi utilizatori.

Publicarea de continut de calitate la un interval de timp si la o anumita ora foarte bine stabilita are un rol extrem de important in dezvoltarea paginii.

Pentru paginile aflate la inceput putem aduce un numar foarte mare de like-uri si share-uri intr-un timp extrem de scurt.

Social Media

Facebook, Twitter, Linked’in, Instagram sau Google Plus

Concepem strategii de marketing pe retele social-media care sa imbunatateasca audiența si sa creasca vanzarile. Realizam și personalizam profiluri pe canalele social-media, folosindu-ne de continut de calitate.

 

Rezultatele advertising-ului pe canalele social-media se reflecta in numarul de retweet-uri, share-uri, comentarii, like-uri si vizualizari, intr-un cuvant: reach. Marketing-ul pe canalele social-media incurajeaza continutul generat de utilizatorii celor mai populare platforme de social-media, cum ar fi Facebook, Google+, Twitter, Pinterest sau LinkedIn.