Grafica publicitara

[starry_titles title=”Creare materiale publicitare” heading=”h3″ _made_with_builder=”true”][/starry_titles]
Avand in spate peste 2500 de materiale create si peste 10 ani de experienta va putem ajuta sa va creati o imagine unica in ochii clientilor dumneavoastra sa a potentialilor clienti.
PhWeb va pune la dispozitie servicii profesionale de grafica publicitara si creatie de materiale promotionale ce vor scoate in evidenta calitatile serviciilor sau a produselor dumneavoastra.
Incepand cu flyerele cele mai simple, si terminad cu cele mai complicate cataloage de prezentare sau meniuri de restaurant, noi, va vom crea materialul dorit la cele mai inalte standarde si intr-o perioada de timp relativ scurta.
Desii calitatea materialelor realizate de noi este una extrem de ridicata preturile noastre sunt extrem de scazute in comparatie cu preturile practicate pe alte site-uri din Romania.
Putem mentine aceste preturi scazute deoarece punem accent pe satisfactia clientilor nostrii care vor revenii la noi de fiecare data cand au nevoie de servicii de grafica publicitara.
Fiecare proiect va fi taxat in mod diferit, in functie de volumul de lucru si de timpul alocat finalizarii acestuia. Pentru a obtine o cotatie de pret cat mai corecta va rugam sa ne contactati.
Poza grafica publicitara

[partners title=”Portofoliu clienti” subtitle=”” layout=”value-1″ _made_with_builder=”true”][/partners]

Lasă un răspuns